privacyverklaring

YourMedia Promotions BV. gevestigd aan Cypresbaan 9,

2908 LT Capelle aan den IJssel, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

https://www.yourmediapromotions.nl Cypresbaan 9

2908 LT Capelle aan den IJssel

telefoon: +31(0)10-316 05 40

We leggen hier uit hoe wij omgaan met uw gegevens. In deze verklaring leggen we uit wat de gevolgen zijn als u uw gegevens bij ons achter laat. De gegevens die wij verwerken zijn afhankelijk van de welke diensten u kiest te gebruiken bij ons.

Persoonsgegevens die wij eventueel van u verwerken zijn:

  • Voor- en achternaam
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Cv
  • Geboortedatum
  • Locatiegegevens

De doeleinden

  • Abonneren op onze email dienst om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en nieuwe deals.
  • Om je sollicitatie te verwerken.
  • Om je klacht over een bedrijf of je reactie op een klacht te verwerken.
  • Achterlaten van gegevens bij contact opnemen

Cookies

YourMedia Promotions maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. YourMedia Promotions gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Nieuwsbrieven

Als u wilt Abonneren bij YourMedia op onze email dienst om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, moet daar eerst expliciet toestemming voor gegeven zijn mocht u op de lijst willen komen. Indien u wilt afmelden van onze email dienst kan dat via een knop in de mail zelf.

 

Back-ups

Wij maken altijd back-ups van onze systemen zodat we alles kunnen herstellen bij incidenten. We zijn ook verplicht uw persoonsgegevens goed te beveiligen en te kunnen herstellen.

 

De bewaartermijnen

Wij bewaren de persoonsgegevens graag zolang mogelijk mochten we nog contact met u willen opnemen in de toekomst. Wij maken vooraf een afspraak hoelang bepaalde documenten met persoonsgegevens bewaard gaan worden. Als de bewaartermijn van persoonsgegevens is verstreken en de gegevens zijn niet meer noodzakelijk voor ons afgesproken doel, dan worden de gegevens verwijderd.

 

Klachten

Als u klachten heeft over het gebruik van uw persoonsgegevens of u vindt dat YourMedia niet zorgvuldig omgaat met uw persoonsgegevens, neem dan contact met ons op of laat het weten bij https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/